Каталог
23товарів
22
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 3мм
Країна походження:
Польща, Угорщина
Термін придатності:3 місяці
Пакування:-поліблок
-голий блок
Цільове призначення:М'ясо куряче дрібного помолу – 3мм, механічного обвалювання, з вираженою волокнистою структурою, ефективними функціональними властивостями, високою вологозв'язуючою здатністю, з низьким вмістом кальцію, є бездоганною сировиною для виготовлення ковбас високої якості та делікатесної групи, а також приготування напівфабрикатів (котлет, гамбургерів, пельменей і т.д.).
Заморожування відбувається одразу після переробки протягом 60 хв в вертикальних морозильних установках при температурі нижче -40. Все це забезпечує бездоганні показники свіжості/ безпечності, а також ефективні для подальшої переробки фізико-хімічні властивості.
21
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 1мм
Країна походження:
Польща, Угорщина, Німеччина, Бельгія, Данія, Литва
Термін придатності:3 місяці
Пакування:-поліблок
-голий блок
Цільове призначення:М'ясо куряче дрібного помелу – 1мм, механічного обвалювання, отримане методом пресування з порушенням кісткової структури , глибокої заморозки. Використовують в якості сировини для виробництва продуктів з птиці, що піддаються термічній обробці.
18
Печінка куряча
Країна походження:
Польща
Термін придатності:2 роки
Пакування:-поліблок
-голий блок
Цільове призначення:
13
Баадер червоний
Країна походження:
Польща
Термін придатності:3 місяці
Пакування:-поліблок
Цільове призначення:Сировина виготовлена з усіх частин курячої або індичої
тушки ), шляхом механічного обвалювання у м'ясо-кістковому сепараторі.
Знижений вміст кісткової частини і жирів, дозволяє використовувати дану
сировину у виробництві напівфабрикатів і дієтичного харчування.
12
Баадер білий
Країна походження:
Польща
Термін придатності:3 місяці
Пакування:-поліблок
Цільове призначення:Сировину отримують із залишків курячої або індичої грудки
(каркасів), шляхом механічного обвалювання у м'ясо-кістковому
сепараторі або шляхом ручного відділення мяса від грудки (каркасів).
Баадер білий порівнюючи із бадером червоним, виходить більш дієтичним
і сухішим. Враховууючи цю властивість він ідеально пасуватиме для
виробництва дієтичного дитячого харчування і делікатесних виробів зі
зниженим вмістом жиру
Результати пошуку
СонцевикМинтайСільвер ВарехоуХек молочнийХек АмерикаГорбушаВомерСкумбрія цілаОселедецьКамбалаЧервоноочка південнаЛососьІкра форелі 500 гФіле оселедцяСкумбрія без головиСалакаОкуньМідіїМідії в мушлі варено-мороженіФіле кижучаКінг КліпВаннамей б/г в панциріСтейки+хвости лососяСтаврида б/г, з/хРиба-листШматки хвоста лососяФіле хекаМ'ясо механічного обвалювання (ММО) 3ммМ'ясо механічного обвалювання (ММО) 1ммКорейка на кістціСерце свинячеПечінка курячаПечінка свинячаПечінка яловичаЖилка яловича м'якаЖилка яловича мембраннаБаадер червонийБаадер білийСало боковеСало хребтовеСало Іберійське 3+Сало Іберійське 4+ДіафрагмаТриммінг 80/20Триммінг 70/30Передня частина на кістціЛопатка без кісткиЛопатка на кістціОкіст на кістці