Каталог
23товарів
22
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 3мм
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 3мм
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 3мм
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 3мм
Країна походження:
Польща, Угорщина
Термін придатності:3 місяці
Пакування:-поліблок -голий блок
Цільове призначення:М'ясо куряче дрібного помолу – 3мм, механічного обвалювання, з вираженою волокнистою структурою, ефективними функціональними властивостями, високою вологозв'язуючою здатністю, з низьким вмістом кальцію, є бездоганною сировиною для виготовлення ковбас високої якості та делікатесної групи, а також приготування напівфабрикатів (котлет, гамбургерів, пельменей і т.д.). Заморожування відбувається одразу після переробки протягом 60 хв в вертикальних морозильних установках при температурі нижче -40. Все це забезпечує бездоганні показники свіжості/ безпечності, а також ефективні для подальшої переробки фізико-хімічні властивості.
21
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 1мм
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 1мм
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 1мм
М'ясо механічного обвалювання (ММО) 1мм
Країна походження:
Польща, Угорщина, Німеччина, Бельгія, Данія, Литва
Термін придатності:3 місяці
Пакування:-поліблок -голий блок
Цільове призначення:М'ясо куряче дрібного помелу – 1мм, механічного обвалювання, отримане методом пресування з порушенням кісткової структури , глибокої заморозки. Використовують в якості сировини для виробництва продуктів з птиці, що піддаються термічній обробці.
18
Печінка куряча
Печінка куряча
Печінка куряча
Країна походження:
Польща
Термін придатності:2 роки
Пакування:-поліблок -голий блок
Цільове призначення:
13
Баадер червоний
Баадер червоний
Баадер червоний
Баадер червоний
Баадер червоний
Країна походження:
Польща
Термін придатності:3 місяці
Пакування:-поліблок
Цільове призначення:Сировина виготовлена з усіх частин курячої або індичої тушки ), шляхом механічного обвалювання у м'ясо-кістковому сепараторі. Знижений вміст кісткової частини і жирів, дозволяє використовувати дану сировину у виробництві напівфабрикатів і дієтичного харчування.
12
Баадер білий
Баадер білий
Баадер білий
Баадер білий
Країна походження:
Польща
Термін придатності:3 місяці
Пакування:-поліблок
Цільове призначення:Сировину отримують із залишків курячої або індичої грудки (каркасів), шляхом механічного обвалювання у м'ясо-кістковому сепараторі або шляхом ручного відділення мяса від грудки (каркасів). Баадер білий порівнюючи із бадером червоним, виходить більш дієтичним і сухішим. Враховууючи цю властивість він ідеально пасуватиме для виробництва дієтичного дитячого харчування і делікатесних виробів зі зниженим вмістом жиру

Відправляючи заявку, ви погоджуєтесь з політикою конфіденційності